Tennislessen voor alle niveaus

Graag tennislessen in Kapellen volgen? De trainers van Tennisclub Cepa leren u met veel enthousiasme en toewijding de technieken van deze fantastische sport. In onze club kunnen kinderen, jongeren en volwassenen terecht voor professionele lessen op gelijk welk niveau.

Onze trainers

Vincent Van Mechelen 0496/528.100 Trainer-B
Filip Bogaerts 0499/102.691 Instructeur B
Luc Mertens 0478/391.823 Trainer-A/Professional

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 16u-19u
Woensdag 12u-19u
Zaterdag 09u-13u
Zondag 10u-18u

Lentelessen

Voor het zomerjaar 2020 bieden we een programma voor lentelessen. Bekijk onze pagina met de laatste nieuwtjes en lees meer over deze lentecursus.

Graag deelnemen aan onze tennislessen? Neem dan even contact op met Tennisclub Cepa in Kapellen.

Vergeet niet dat het verplicht is zomerlid te zijn van Tc Cepa om lentelessen te kunnen volgen lid worden

Tennislessen form