Tennis voor alle leeftijden! Word vandaag nog lid van onze club.

Tennisclub Cepa

Tennis voor jong en oud in onze tennisclub in Kapellen
Tennisclub Cepa

Beste tennissers

in navolging van de opgelegde maatregelen door Tennis Vlaanderen is het verplicht een mondmasker te dragen bij een verplaatsing op de club

Zit tennissen u in het bloed of bent u graag bezig met sport? Dan bent u aan het goede adres bij onze tennisclub in Kapellen, een leuke vereniging waar jong en oud zich sportief en recreatief kunnen uitleven met tennis.

Over ons

Het domein van Tennisclub Cepa is al sinds de jaren 40 eigendom van Cepa (Centrale der werkgevers aan de haven van Antwerpen) en evolueerde van een voetbalclub naar een tennisclub met activiteiten voor alle leeftijden. Onze tennisclub heeft maar liefst 7 binnenterreinen, een tennisschool en een goed georganiseerde jeugdwerking. Tennissen is voor ons een passie die we graag met iedereen willen delen.

Wat we bieden

In onze tennisschool bieden we tennislessen voor de jeugd en volwassenen. Deze lessen worden georganiseerd in groepen, maar ook voor privélessen zit u goed bij Tennisclub Cepa in Kapellen. Verder bieden we een sportief programma en tenniskampen gedurende de schoolvakanties.

Nieuws

Graag leren tennissen? Tennisclub Cepa organiseert winterlessen in het najaar onder de professionele begeleiding van gediplomeerde trainers. Bekijk onze nieuwtjes voor bijkomende informatie of contacteer onze club.

Wenst u zich in te schrijven of heeft u een vraag over onze werking? Neem dan zeker even contact op en stel ons uw vragen. We helpen u graag verder.