Nieuws over onze tennisclub

Van een nieuw seizoen tennislessen tot de tenniskampen tijdens de schoolvakanties en zoveel meer. Blijf op de hoogte van het nieuws van onze club in Kapellen en neem hier regelmatig een kijkje voor de laatste nieuwe updates.

Lentelessen

Graag leren tennissen tijdens de lente? Onze tennisclub biedt tennislessen voor kinderen, jongeren en volwassenen gegeven door onze gediplomeerde instructeurs. De lessen gaan door in groep of privé en gunnen iedereen de kans om kennis te maken met deze prachtige sport. Meer informatie of inschrijven? Neem dan vandaag nog contact op met onze tennisschool.

Bedankt

De leerlingen van de Zilverenhoek zeggen bedankt!