Lid worden van onze tennisclub

Op zoek naar een sportieve en vooral leuke hobby? Dan is onze tennisclub beslist iets voor u. Zowel kinderen, jongeren als volwassenen zijn van harte welkom bij Tennisclub Cepa. Bekijk de tarieven op deze pagina en volg de link om lid te worden van onze tennisclub in Kapellen.

Tarieven zomerseizoen 2020

Jeugd tot 9 jaar € 35
Jeugd van 10 tot 14 jaar € 60
Jeugd van 15 tot 18 jaar € 85
Volwassenen € 190
Dagtennis € 160
Maritiem € 160
Familieabonnement (ouders met kinderen tot 18 jaar) € 450

Voor de leeftijd van de jeugd houden we rekening met de leeftijd op 1 januari 2020. Bij regenweer kunnen de leden gratis gebruik maken van onze binnenvelden.

Lid worden

Klaar om lid te worden van onze tennisclub in Kapellen? Schrijf u in via het online inschrijvingsformulier of neem even contact op voor meer informatie.