Historiek

Tennisclub Cepa is een sportvereniging met een lange historiek in Kapellen. Op deze pagina geven we u graag een woordje uitleg over de evolutie van onze club.

Van voetbalclub naar tennisclub

Het domein van onze tennisclub is al sinds de jaren 40 eigendom van Cepa (Centrale der werkgevers aan de haven van Antwerpen). In die periode heeft Cepa de tennisterreinen aangelegd voor zijn werknemers en werd Tennisclub Amicale Cepa gesticht met het nummer 0011. Toen werd er eveneens gevoetbald. Met 2 elftallen nam Cepa deel aan de wedstrijden van het KSHA (het Handelsverbond). Nu is de tennisclub geëvolueerd naar een professionele tennisclub met maar liefst 7 binnenterreinen voor tijdens het winterseizoen, een tennisschool en een goed georganiseerde jeugdwerking. Tijdens de schoolvakanties kunt u bij ons zelfs terecht voor tenniskampen.

Méér dan tennis

Dat sport bij ons hand in hand gaat met plezier en vriendschap, blijkt uit de nevenactiviteiten die we organiseren. Bridgefanaten worden bij ons verwend met bridgelessen en speelavonden (enkel op weekdagen). Verder kunt u ook terecht bij Tennisclub Cepa voor een feestje, een vergadering of een etentje. Onze feestzaal in Kapellen is gezellig ingericht en de koude buffetten of de steengrillmenu's worden schitterend gepresenteerd.

Graag meer informatie over de werking van onze tennisclub of interesse in de nevenactiviteiten? Neem dan zeker even contact met ons op.